Ak chcete robiť neuveriteľné veci, musíte mať neuveriteľné sny. (John Eliot)

pondelok 5. augusta 2013

Termovel – podľa mňa najlepšia značka funkčného oblečenia

Hoci nepatrím k tým najlepším športovcom, firma RUTEX TRADE s.r.o. sa rozhodla, že ma podporí a často ma obdarúva perfektným oblečením značky TERMOVEL. Značku Termovel nosím už dlhé roky, ešte od čias keď som robila atletiku a ešte nikdy som s ňou nemala žiaden problém, preto ma táto podpora veľmi teší. Funkčné oblečenie Termovel sa stalo nevihnutnou súčasťou skoro každého môjho tréningu a hlavne v zime, keď teploty v Tatrách často klesnú pod -10°C a nižšie. Termovel má bohatý výber oblečenia od funkčných tričiek, nohavíc, búnd, ponožiek, spodného prádla až po čelenky na hlavu Je spoľahlivá, perfektne odvádza pot, nikdy sa v nej necítim mokrá a to je hlavné, je veľmi pohodlná!


Najlepšie však bude, keď vám ukážem nejaké konkrétne produkty, ktoré nosím najradšej a najčastejšie.



SEAM LADY SHORT a SEAM LADY LONG




















Toto bezšvové tričko, ktoré poznáme v prevedení s krátkym aj dlhým rukávom nosím najčastejšie v zime ako základnú vrstvu pod bundu, alebo na jeseň keď sú dni chladnejšie ho nosím ako jedinú vrstvu. Tričko je multifunkčné, keď je zima, zahreje a ak teplo, dokáže ma ochladiť. Potvrdilo sa mi to najmä v horách. Veď to poznáte, ráno je vám zima a postupom času, keď stúpate zas horúco. Na vrchole zase zima a tak sa to stále opakuje. Toto tričko mi poskytlo komfort po celý čas bez toho aby som sa musela prezliekať!

Odkaz na E-shop TU a TU



WOOL DLR W ONE

Ďalšie veľmi efektívne vlnené termo-tričko s podobnými vlastnosťami ako nad ním. Na dotyk je dokonca ešte príjemnejšie preto ho tak rada nosím či už v zime, na jar alebo na jeseň ako jedinú vrstvu.

Odkaz na E-shop TU













SEAM LADY PANTS

Tieto nohavice sú nevyhnutnou súčasťou môjho zimného šatníka. Najčastejšia ich používam na túry do hôr počas zimných dní ako základnú vrstvu. Navrch stačia už len tenké šušťáky, lebo spodky príjemne zahrejú a odvádzajú pot. Okrem toho ich nosím aj na jar, či na jeseň len ako jedinú vrstvu nohavíc, pretože sú naozaj pohodlné.

Odkaz na E-shop TU









POWER W PWST new

Tak tejto bundy mám dokonca 3ks, ktoré sú plne vyťažené. Nosím ju na šport ako aj do školy, či len tak. Je veľmi pekná a je v nej teplúčko. Najlepšie sú otvory na palec v rukávoch, vďaka ktorým sa pod rukávy nedostane zima.

Odkaz na E-shop TU














SEAM LADY BRA

Konečne som sa dostala k môjmu najobľúbenejšiemu oblečeniu: spodnému prádlu. Podprsenka SEAM LADY BRA mi poskytuje taký komfort, že ju stále periem a nenosím takmer žiadnu inú. fakt odporúčam na každý deň.

Odkaz ne E-shop TU











SEAM LADY SLIP

O nohavičkách môžem povedať presne to isté ako o podprsenke. Pocit, ako keby ste na sebe nič nemali.

Odkaz na E-shop TU







MULTIFUNKČNÝ ŠÁL

Ak potrebujete čelenku, šál, či čiapku, Termovel Multifunkčný Šál je to, čo potrebujete. Dokáže byť teplý, odvedie tep, má rôzne varianty a s vyobrazenými postavičkami pri rôznych športoch vyzerá veľmi pekne a milo. Žiadne iné čiapky, šatky, šály, či čelenky nepoužívam, dokonca ani v zime. Je veľmi vhodný pod prilbu, na krk a samozrejme aj na ústa ako ochrana proti silnému mrazu v zime.

Odkaz na E-shop TU




ČELENKA

Keď je ale veľmi veľká zima, a Multifunkčný šál nestačí, zahreje čelenka :)

Odkaz na E-shop TU











PONOŽKY

 Najlepšia ochrana pre nôžky sú termovel ponožky :)
Moje nohy sa prekrvujú relatívne pomaly, takže mám často studené nohy. Práve preto potrebujem kvalitné ponožky. Túto kvalitu mi poskytnú Termovel ponožky, v ktorých mi je pekne teplúčko a aj keď sa spotím, odvedú pot veľmi efektívne. Najradšej mám podkolienky :) Je to moja slabosť.

Odkaz na E-shop TU


Týmto by som sa chcela poďakovať firne Routex Trade, obzvlášť veľmi ochotnému Pánu Jozefovi Múdremu, za všetkzy sponzorské dary. Je to pre mňa veľká pomoc, ktorú si naozaj veľmi vážim. Ďakujem aj za podporu na bicykel.

http://www.termovel.sk


1 komentár:

  1. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Připojte se k úspěchu Spojte se s více než 4,000,000 obchodníků a investorů ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovedaťOdstrániť